Jag måste planera för att kunna slappna av !

OKEJ ! Jag måste bara säga att den här dagen absolut inte blev som planerat :/ Jag hade typ planer först på att joina Rasmus hem till han, men han skulle ju till Matte så då kände jag att jag kunde vara hemma och softa med typ min familj. Men sen när Rasmus ringer och väcker Matte så är Madde där me, och frågar om jag också vill joina till dom. Och det ville jag verklige för jag har inte lust att sitta hemma och inte göra ett skit. Men sen så kom jag på att jag typ va tvungen att städa, packa och rida. Så jag kunde inte joina dom. Men vet ni? det blev ändrat IGEN ! Nu ska jag och min far åka in till Kista och gå dör en stund, sen kolla på bio, AVATAR :) Och sen dra hem till Mags och sova där. Så här går det oftast när jag försöker planera.... Men de är rååå chill nu iaf :) Dock har jag iiiiinga pengar, menpappa är ju me så Hah. Lovar att dagen kommer bli omplanerad igen ;) PUSS

MIN HELG

Tjaooo, sitter i skolan, har datakunskap och det suger. Därför tänkte jag berätta hur min helg har varit ( : Skojjj right?

FREDAG : Så vare ju APU på förmiddagen, fram till kl 14, fast fick sluta lite tidigare bara för att jag är så grym eller nåt :) Sen så drog jag hem, va hemma typ 3 aa :p och då bara chilla jag trorjah och vid 8 kollade jag på lets dance med min mamma, liv och bengt :) Fast jag somna, och jag hade lix lovat att ringa Rasmus...... men så blev det inte ..... hoho, sorry :   p

LÖRDAG: Men sen vaknade jag iaf på Lördan, de ni. Och då typ hmm.... JUSTE ! Då va jag på SPA med min mamma på Grisslehamnshavsbad ! Grymt NICE ! Fick kroppsbehandlign me: För peeeling (gjorde dock lite ont:p) , sen typ massag på ryggen med olja och grejer, sen kroppsmask (helt vit, jätte vackert) Och sist huvudmassag! grymt härligt :p Juste jag fick ngn mysig body grej också efter som lukta citron HOH. Sen åkte vi hem efter att ha tryckt i oss en lunch bufé jätte gott och vi åt tillräckliigt för pengarna kan jag lova (a) Masssa bubbelbad blev de me. Och sen när vi kom hem så kom Rasmus och hans far... dom fika och sen drog han hem (asså inte Rasmus) Och jag fick rosor och choklad (a) försenad alla <3 dag present , råååå sött. Men vi typ chilla, kolla på film och sen på kvällen checka vi melodifestivalen, dock klagade någon på att jag tyckte att DArins låt inte var så dålig... men men man får väl ta lite skit... jag är ju van ;  )

SÖNDAG: HOHO jag red! Det ni! Det va typ år och dar sen men det va me råååååååå NICE ! Åkte till tulka och skickade hem Rasmus men åkte såklart tillhan senare :p Men han fick en liten diss men det är så det är :) Sen drog jag iaf hem till han och softa....... japp ! :) Glass åt vi me... :)

AJA KUL, JA ! :)  PUSS



GRISSLEHAMNS HAVSBAD


.

Förlåt för att jag kan va en sån idiot ibland, jag vet inte vad jag ska göra... det är sån jag är, och jag tror du får vänja dig eller aa göra ngt annat för jag försöker verkligen men det går åt helvete.

FRIIIIIIIIIIIIIIDAY

NI SOM INTE BRYR ER LÄS INTE, NI SOM BRYR ER LÄS :) JAG GÖR DET FÖR MIG SJÄLV, inte för ngn annan egentligen ;)

Ciiiiaaaaooo  ! Så nu var man klar med APU veckan, den har varit grymt skojj och jag har lärt mig en hel del kan jag säga. Alla har var så trevliga och jag trivdes verkligen! Trodde att jag skulle vilja skynda mig igenom veckan, (så var det dom två första dagarna) men dom sista dagarna blev det bara roligare och roligare. Jag har faktiskt insett helt och hållet att jag ska jobba med människor på något sätt, vilket vet jag inte, men jag skulle inte klara av att bli ngn kontorsnisse! Usch nej :)) Men nu när veckan är slut så blir det snart att återvända till pluggeriiiiett , mjaaa, sådär lite halvt jobbig om jag ska va ärlig. Och det ska jag ;) Haha.

Men från APU grejen till en helt annan grej, JAG ÄR TRÖTT 24/7 och jag menar det verklige, ;o det är faktiskt ngt stort fel på mig just nu känner jag xD Haha, jag är tröttt när jag vaknar, trött hela dag, trött när jag kommer hem från jobb/skolan och sen är jag trött hela kvällen :o Har gått och lagt mig innan 8 varje dag den här vecka, HELT SJUKT ! Tkr synd om min pojkvän som måste ha en hösäck vid sig hela tiden : ( stackarn :p men han får stå ut ! (hoppas jag :/) somnade lix typ innan halv 8 i går när vi loooka tv hoho. Men så kan det va :) Blir väl doktorn om det fortsätter, för vem orkar va trött hela tiiiiiin lix? Inte jag :) Men nu ska jag inte klaga och fortsättta med det jag gör .... inget :D Haha men ska väl försöka hitta på ngt för jag är rastlös !

Och nu byyter vi samtals grej igen, JAG SKA PÅ SPA OCH FÅ MASSAGE IMORGON ! de niiii ;) På Grisslehams havsbad , lääängtar verkligen :) Och sen på kvällen hoppas ja på att rasmus kommer, för jag vill inte sova själv :) Aja hare gött ! PUSSS

Liten allt möjligt








En dag att minnas


BJURSÅS 2010 ! ♥












































Och så slutar vi med en bild på mig och Frida påväg hem :)

Lagom slut kan jag ju säga ;)


Love never fades

Bjursås igår då ! det ägde ! synd för er som inte va med ni missa verkligen en hel del ;D Ramlade bara 4 gånger ! Mitt rekord. Hoho. Krockad me fian me men jag lever! Sen på kvällen va de  en som va jätte gullig och joinade mig hem även fast jag var i norrrtälje vid typ 8 och inte hemma för än halv tio?  Det va iaf jätte NICE ! :) <3 Och på söndag är det alla järtansdag ;) OCh jag och fian har en PLAN och jag vill verkligen att det ska bli så :/ Hoppas hoppas hoppas <3 Planen är iaf hemlig för personer som jag inte vill berätta den för ;D Haha. egentligen är den lite knas, men det gillar vi :D Nu ska jag iaf plugga för jag sitter i skolan och har svenska. Slutar inte för än halv 6 typ. Och då drar jag hem och träffar min familj :) Sen kanske man får besök igen. :)))) OCh sen ska jag bara chillla. imorgon vette fan asså vad som händer :/ Mkt planerat men tror inget blir av :/ Men men we will seeeeeee! PUSS

Bilder från skidåkningen i Bjursås kommer :DDDD

JAG ÄR SÅ BRA PÅ ATT BLOGGA. HAHA not

Sen jag träffade dig har jag klarat så mycket som jag aldrig trodde att jag skulle fixa, saker som jag inte trodde att jag klarade av, eller var tillräckligt stark för att hantera.. Jag har lagt grejer bakom mig, gått vidare, men ändå hållt huvudet högt. Jag har startat om, utan att glömma allt bra, utan att förlora något alls! Jag har kvar det jag vill ha kvar. Just nu leker livet och jag vill bara att det ska fortsätta .. 


you knock me down

Bara för att jag är bra på att uppdatera ! HAH ! Sitter på lektion nu iaf... Info och layout , sådär, lite skojj , inte så jobbigt :) Chill. Eftersokolan blir det iaf att åka till Rasmus.. Chill de me :) Så ni får ha de så bra dudes ! Pusssss

Bahföratt

FRÅGOR

Sagt nej till samlag?:
Jajamensan
Varit medvetslös: Haha jaa ! ;p
Hånglat med nån riktigt ful: Tyvär typ
Hånglat med fler än 3 pers på en kväll: Näj
Gjort något riktigt dumt: Aa, vem har inte de ?
Gjort något du verkligen ångrar: Yes, om jag har  !
Blivit full på ett släktkalas: Hah, nja , eller jo ; ) fast typ inte min släkt ^^
Varit full i skolan: Haha nej (a)
Blivit portad ifrån en krog: Har aldrig vart på krogen.
Varit otrogen: Neeej neeeej !
Slagit sönder en tv: Haha , nej varför skulle jah !?
Önskat att du var det motsatta könet: Haa, njae. Jo ngn gång maybe :p
Åkt ambulans: Ja, de e cooolt, fast mega länge sen.. ^^
Gjort nåt olagligt: Nja, eller jag vene :/
Fått din mamma att gråta: Aaa...
Slagit ner någon: JAA ! NEJ! ;)
Skämts över dina föräldrar: Nej nej verkligen inte (a) 
Skämts över dig själv: Ja men typ, flera gånger.
Ätit från en papperskorg: Haha  ! NEJ
Kissat ner dig av skratt: NÄSTAN ! ;D
Sagt jag älskar dig och menat det: Jaa, säger de bara när jag menar de.
Dricker du: Annars hade jag var död nu?
Vem är din bästa vän: Har en hel del JÄTTE bra vänner <3
Vad är du mest rädd för : ankor, och att det ska bli som jag inte vill mellan dig och mig just nu
Vilka kläder sover du i: ooolika
Vart vill du gifta dig: Ingen aning
Vad hatar du verkligen: Mig själ sometimes : p svåra beslut, som måste tas
Varit kär: Jaaa
Är du ett hälsofreak: Nej verkligen inte x))
Har du varit kär i någon du inte haft chans på? Nja, eller jo kanske.
Är du ensam nu: Ja, tyvär...
Vill du gifta dig:  Haha dooonnnoo
Vill du ha barn: Njae, inte så taggad påt ;))


SENASTE PERSONEN SOM:

Sov i din säng: Rasmus
Såg dig gråta: Venne, mamma?
Fick dig att gråta: .......
Du delade en drink med: Vene
Du gick på bio med: Jenny, sanna pappa och anders
Skällde på dig: Mamma as allways
Du kysste: R

DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU?
Gråtit: a
Köpt någonting: AA :D
Varit sjuk: nej :p
Sjungit: Jajamensan !
Saknat någon: JA
Haft sex: ehnej :p

JAG HAR:
Digitalkamera: Ja , en trasig x)
Telefon på rummet: Mobilen
Egen dator: Nej
Könssjukdom: HAH, nej !
Husdjur: Japp min katt :)
Bra kompisar: Dom bästa !
Tar du receptbelagda mediciner: Ne
Vem vill du fika med just nu: den som vill fika me mig

OCH SÅNT:

När var din första kyss? Nått år sen :)
Vad tycker du om kärlek? Nice, oftast iaf <3
Har du svårt för att bli kär? Jag har svårt att bli kär på riktigt
När kysste du någon sist? igår/idag
Ångrar du det? nej, verkligen inte
Är du singel? Jaa x)
När fick du senast en komplimang? Igår ! <3
Har du träffat någon internet person? Haa nej


DU lyser upp min dag !

Heey ! Sitter i skolan just nuuuu. har typ datakunskap och ska skriva om internets historia, booooring, skulle hellre ligga hemma i sängen och sov. (kanske inte så konstigt) Och sen så vill jag bara tilllägga att jag ska sova själv i natt : ( De suger me :p men nu ska vi nte var såna :p Min helg har iaf varit mega gooo. 

Fredag: Slutade halv 5 :/ Men sen drog jag med Madde, Steffy och Matte hem till Matte :)) Och där va, Fredrik, hans vän och Rasmus :)) Skojj vare, även fast jag inte var så taggad ;))) Men dom andra hade iaf grymt kul värkade de som ? right? ;) Haha. Det blev lite dricka, chill musik och snack :)

Lördag: Ja, alvedon x) Hah, nej men vissa va ju lite bakis så morgonen va seeg men nice ändå :) Sen drog jag och Rasmus hem till mig och softa :) Kolla på tv, spela lite kort (JAG ÄGDE) och hade de chill helt enkelt.

Söndag: AAAA, söndagen blev också en softar dag x) jag har haft en ganska soft helg om man sammanfattar det hela :p Men söndan kolla vi iaf massa film och käka ;o As mkt ! Jag måste sluuta me de ;)

Aja, min helg va NICE !  :) Puss pusss

 


FREDAGS MYS

Tjooooooooh ! Idag ska jag till Maddes pojkväään ;) Madde ska också diiit ofc ;) Sen är det typ as skojj folk oc de e rååå chill.. och jag har precis haft prov ! DatOR ! uuuuuuuuuu.. hah de gick.. inte så bra :)))) men har fått gäänska bra på dom innan så shit the same typ :ppp Men  nu ska jahh iaf inte va så dum mot alla här och gå medans dom skriver prooooooooov ! Puss hey 





<3

Ja jag tkr hennes låtar är rååå chilla








JAG

JAG är trött.
JAG lekte med Madde idag.
JAG tycker det var kul.
JAG kommer inte kunna sov inatt.
JAG måste börja träna.
JAG vet,
att det här blev ett mycket EGO trippat inlägg.
Tjohhhej! Puss från
MIG

Och så slänger vi in en bild på .......... MIG !

Uuuuschibuschi


BUUUH



Bara för att våran kommer bli grym den också ! ♥

RSS 2.0